ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ/ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ/ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

home-img2

Η διαχείριση βάρους αποτελεί ένα ζήτημα για το οποίο αρκετά άτομα απευθύνονται σε κάποιον ειδικό στις μέρες μας. Με πιο διαδεδομένη την περίπτωση της επιθυμίας για μείωση του σωματικού βάρους, πολλά άτομα στοχεύουν στην τροποποίηση της διατροφικής τους συμπεριφοράς, με σκοπό να φτάσουν σε ένα επιθυμητό βάρος αλλά και να το διατηρήσουν.

you got this

Στο κέντρο διατροφής nutrIDeal παρέχουμε εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής που μπορούν να σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε το σωματικό σας βάρος, είτε αυτό απαιτεί αύξηση, είτε μείωση, σύμφωνα με τις εξειδικευμένες μετρήσεις που πραγματοποιούνται στο χώρο μας. Δεδομένου ότι κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, φροντίζουμε ώστε το εκάστοτε πρόγραμμα διατροφής όχι μόνο να ανταποκρίνεται στις ατομικές σας διατροφικές ανάγκες, αλλά και στο καθημερινό σας πρόγραμμα, τις δραστηριότητες, τις προσωπικές προτιμήσεις και την ιδιοσυγκρασία σας.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, βοηθώντας σας να φτάσετε στον επιθυμητό στόχο αλλά ταυτόχρονα να διατηρήσετε το οποιοδήποτε αποτέλεσμα με υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής.  Ας μην ξεχνάμε ότι η αλλαγή της διατροφικής συμπεριφοράς είναι κάτι πέρα από αυστηρά προγράμματα αδυνατίσματος, συμβουλές και αριθμούς! Πρόκειται για στάση ζωής που με σωστή καθοδήγηση και σταθερά βήματα μπορεί να διαμορφωθεί, βοηθώντας μας να είμαστε υγιείς, να φροντίζουμε και να αγαπάμε το σώμα μας.