Απώλεια Βάρους

Πρόκειται για ένα συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι στους ρυθμούς της σύγχρονης καθημερινότητας. Τα περιττά κιλά μπορούν να επηρεάσουν τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική υγεία του ατόμου. Στο Nutrideal είμαστε δίπλα σου στην προσπάθειά σου να χάσεις το επιπλέον βάρος που μπορεί να σε απασχολεί και να επηρεάζει την καθημερινότητά σου. Είσαι έτοιμος να αποκτήσεις καλύτερη υγεία και ευεξία με σωστή και εξατομικευμένη διατροφή; 

 

Αύξηση Βάρους

Ένα λιγότερο συνηθισμένο θέμα που όμως απασχολεί και επηρεάζει αρκετούς ανθρώπους όλων των ηλικιών. Αντίθετα με ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι, για ορισμένους ανθρώπους η αύξηση του βάρους τους είναι μια δύσκολη διαδικασία που απαιτεί εντατική προσπάθεια από την πλευρά τους. Αυτό οφείλεται σε πληθώρα παραγόντων που μπορεί να είναι γενετικοί, κοινωνικοί κ.α. Δυσκολεύεσαι κι εσύ να πάρεις βάρος με υγιεινό τρόπο και μόνιμο αποτέλεσμα; Επικοινώνησε μαζί μου σήμερα και έλα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, μαζί.

 

Διατροφή Αθλητών/Ασκούμενων

Για να μπορείς να αποδόσεις στις αθλητικές σου δραστηριότητες, προαπαιτούμενη είναι μια διατροφή που να μπορεί να σου προσφέρει την ενέργεια που χρειάζεσαι. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι; Να καταναλώνουν λανθασμένες τροφές τη λάθος στιγμή ή/και σε μη κατάλληλη γι’ αυτούς ποσότητα. Τελικά, πρέπει να τρως πριν την άθληση ή μετά; Υπάρχουν απαγορευμένες τροφές; Βρες περισσότερες πληροφορίες στην αντίστοιχη κατηγορία και κλείσε σήμερα το ραντεβού σου.

 

Διατροφή Εγκύου/Θηλάζουσας

Είσαι μέλλουσα ή νέα μαμά; Τότε η διατροφή σου είναι ένα σημαντικό κομμάτι που πρέπει να λάβεις υπόψη σου. Για να μπορέσεις να έχεις την απαραίτητη ενέργεια, τόσο για εσένα, όσο και για το μωράκι σου. Η υγεία του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη δική σου. Μαζί μπορούμε να επιλέξουμε το κατάλληλο για σένα πρόγραμμα διατροφής για την καλύτερη εμπειρία και βέλτιστη υγεία και των δυο σας.

 

Κλινική Διατροφή

Αντιμετώπισε με αποτελεσματικό τρόπο παθήσεις που επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από τη διατροφή σου. Παχυσαρκία, σακχαρώδης διαβήτης, γαστρεντερικά νοσήματα και πολλά ακόμη απαιτούν μια σωστή και εξατομικευμένη διατροφή ακόμη και πριν από οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή. 

 

Βρεφική/Παιδική Διατροφή

Εξατομικευμένη καθοδήγηση για να ξεκινήσετε με αυτοπεποίθηση και χωρίς άγχος τον απογαλακτισμό του μωρού σας, συμβάλλοντας στο μέγιστο βαθμό στη σωστή διατροφική εκπαίδευση και μετέπειτα ανάπτυξή του. Πλήρης καθοδήγηση για τη μέθοδο «Baby Led Weaning». Μάθε πώς μπορείς να βοηθήσεις το μωράκι σου να έχει μια ομαλή μετάβαση προς την κατανάλωση στερεών τροφών και πολλά ακόμη για τη διατροφή του παιδιού σου.

 

Εφηβική Διατροφή

Μια ιδιαίτερη διατροφή για μια από τις πιο ιδιαίτερες φάσεις της ζωής ενός ανθρώπου. Εδώ οι διατροφικές παρεμβάσεις πρέπει να γίνονται με πολλή προσοχή και σεβασμό στην ιδιοσυγκρασία του εκάστοτε εφήβου. Πρόκειται για μια περίοδο ραγδαίων αλλαγών σε σωματικό, ψυχικό αλλά και συμπεριφορικό επίπεδο. Έτσι, οποιαδήποτε διατροφική παρέμβαση αναμένεται να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τις συνήθειες αλλά και τη σχέση του εφήβου με την τροφή και το σώμα του, ακόμη και στη μετέπειτα ζωή του. 

 

Χορτοφαγική Διατροφή/Βιγκανισμός

Ποια η διαφορά του vegetarian και του vegan; Πώς μπορείς να λαμβάνεις όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά καταναλώνοντας προϊόντα φυτικής προέλευσης; Βρες εδώ την καθοδήγηση που χρειάζεσαι και τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να επιλέξεις το κατάλληλο plant based πρόγραμμα διατροφής για τις δικές σου ανάγκες. Και όλα αυτά χωρίς διατροφικές ανεπάρκειες και χωρίς να θέτεις σε κίνδυνο την υγεία σου! 

 

Διατροφική Συμβουλευτική

Μάθε να αγαπάς και να φροντίζεις το σώμα σου και διατήρησε ένα υγιές σωματικό βάρος σε μακροπρόθεσμο επίπεδο μέσω της σωστής διατροφικής συμβουλευτικής. Tips, καθοδήγηση, υποστήριξη και πολλά ακόμη καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σου προς μια υγιή σχέση με την τροφή.

 

Διατροφογενετική

Μάθε τα πάντα για το γενετικό σου προφίλ και πώς αυτό μπορεί να επηρεάσει και να επηρεαστεί από τις διατροφικές σου συνήθειες. Με ειδικά σχεδιασμένα τεστ, μπορούμε να αναλύσουμε μαζί τυχόν προδιαθέσεις του μεταβολισμού σου, δυσανεξίες, οξειδωτικό στρες και πολλά ακόμη. Ενημερώσου με ένα κλικ και κλείσε σήμερα το ραντεβού σου!

 

Online Συνεδρίες 

Πλέον το γραφείο μας παρέχει τη δυνατότητα online συνεδριών σε περίπτωση που δεν μπορείς να επισκεφθείς τις εγκαταστάσεις του Nutrideal. Τι μπορείς να κάνεις μέσω μιας online συνεδρίας και ποιοι οι πιθανοί περιορισμοί; 

 

Μεθοδολογία

Στο Nutrideal ακολουθούμε καινοτόμες και εξατομικευμένες μεθόδους για τον κάθε πελάτη-ασθενή ώστε να βιώσει την οποιαδήποτε διατροφική παρέμβαση με θετικό τρόπο και να προχωρήσει αβίαστα σε αλλαγές που θα βελτιώσουν οριστικά τη σωματική και ψυχική του υγεία. Μάθε περισσότερα για τον τρόπο διεξαγωγής των συνεδριών, τις προϋποθέσεις, καθώς και τα βήματα που θα ακολουθήσουμε κατά τη συνεργασία μας.